Hvilke værdier har Vestermarkskirken?

Imødekommenhed

Med det mener vi, at vi ikke bare har nok i os selv, men ønsker at møde og inkludere alle, som kommer i Vestermarkskirken på bedst mulig måde. Alle skal føle sig velkomne og tilgodeset på bedst mulig måde.

Vi ønsker, at disse værdier skal synliggøres gennem alt, hvad vi foretager os i Vestermarkskirken. Vi betragter dem som vores DNA, der gerne skulle komme til udtryk inden for alle arbejdsgrene samt kirkens aktiviteter, og vores måde at omgås hinanden på, i og uden for kirken.

Engagement

Engagement er et kendetegn, som kommer ud af den levende tro. Vi ønsker at være troværdige efterfølgere af Jesus, så vi må selvfølgelig engagere os socialt og missionalt i vores nærmiljø såvel som i verden.

Det betyder helt konkret, at vi ønsker at hjælpe mennesker der, hvor vi kan gøre en forskel og gøre verden en lille smule bedre. Vi har allerede meget socialt og missionalt arbejde i Grønland, Ghana, Thailand og Rumænien og Mozambique

Levende tro

Det er et udtryk for, at alt hvad vi foretager os i Vestermarkskirken udspringer af, at Jesus lever i dag og er en virkelighed iblandt os både som enkelt personer, såvel som i vores fællesskab.

Troen skal være aktiv, og vi har et mål om, at den skal vise sig i praksis gennem vores liv og hverdag.

Sammen på vej

Er en værdi, hvor vi gerne vil invitere alle, som kommer til Vestermarkskirken, til at vandre sammen med os i efterfølgelsen af Jesus.

For os er fællesskabet vigtigt, fordi vi der kan hjælpe og arbejde på at skabe de bedste betingelser for, at alle kan blomstre og blive de mennesker, som Gud har skabt os til at være.

Bibelsk forankring

Det er et udtryk, som beskriver, at bibelen stadig er relevant og vigtig som rettesnor for alt, som Vestermarkskirken står for.

I denne tid, hvor det meste i samfundet er til forhandling, ønsker vi at vise, at vores værdier og standpunkter har sit ståsted i bibelen.

Samtidig ønsker vi at have Jesus som vores forbillede i alt, hvad vi foretager og beslutter os.