Gudstjeneste

Gudstjenesten er for alle. Vi forsøger at gøre gudstjenesten tidssvarende og hverdagsrelateret - både i tale, musik og i hvad der ellers sker på gudstjenesten. Det skal være trygt, sjovt og udfordrende at komme til gudstjeneste i kirken hver søndag klokken 10.30.

Tolkning

Der tolkes primært til hollandsk og engelsk. Der forefindes tolkeanlæg. Henvend dig i informationen.

Kirkesalen

Kirkesalen ligger i forbindelse med hall'en.

Alt findes i et plan og er indrettet handicapvenligt.

Børn

Børnene kan deltage i Børnekirken under en del af gudstjenesten. Børnekirken er for børn op til og med 4. klasse.

Betweens

Er for børn som går i 5. og 6. klasse. De går ud samtidig med Teenkirken.

Teenagere

De fleste søndage, er der Teenkirke for alle fra 7. klasse. Teenkirken begynder lige før talen.

Efter gudstjenesten

Der er gratis kirkekaffe hver søndag i kirkens cafe - Cafe Nymark.

Bogsalget i hall'en har også åbent efter hver gudsteneste.

Der kan købes frokost i Cafe Nymark en gang om måneden - normalt den 2. søndag.

Oplysninger

Du kan altid henvende dig i kirkens information i forbindelse med en gudstjeneste, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få mere at vide om kirken.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!