Smågrupper

Alle er velkomne til at være med i en smågruppe.

Har du lyst til at være med?
Er du ny i kirken, er det en god måde at komme til at kende nogle bedre på. Er du ny i troen, er det godt at mødes et sted, hvor ingen spørgsmål er for dumme eller forbudte. Er du ”gammel i gårde” – både i troen og kirken – har du nok stadig brug for, at både mennesker og Gud kommer tæt på.

Hvorfor smågrupper?
”Jeg har givet jer et forbillede, for at I skal gøre, ligesom jeg har gjort mod jer” - Joh. 13:15

Kirken eksisterer ikke kun for at samle tilhørere, eller for at samle flest mulige medlemmer. Jeg tror at Gud har større tanker og planer for sin menighed end det. Vi ønsker, at kirkens rammer skal give masser af muligheder for, at folk kan lære Jesus at kende, og samtidig lære at være hans efterfølgere.

En smågruppe er et af de tilbud, som vi giver for at dette kan ske. At vokse i at være en efterfølger af Jesus, behøver ikke kun at ske i det store fællesskab som er gudstjenesten. Vi har alle brug for de nære relationer, hvor vi kan dele livet på godt og ondt med andre mennesker. Det er netop i en smågruppe, at der er plads til den enkelte, og hvor dialogen er i højsædet.

En smågruppe som udviser omsorg for hinanden, vil også erfare det liv, som Kristus har lovet os. Det kan komme til udtryk på mange måder, og dette er grunden til, at det kan være rigtig spændende, at være med i en smågruppe.

I Vestermarkskirken vil vi derfor gerne opfordre alle generationer til at deltage i en af disse smågrupper. Det er vores ønske og vision, at de kendetegnes af engagerede, autentiske og omsorgsfulde relationer og en rummelighed som skaber inspirerende samtaler om forholdet til Gud.

Hvad laver vi i smågrupperne?
I Vestermarkskirken har vi en lang række smågrupper, hvoraf de fleste mødes hver 14. dag i private hjem. Der er grupper for mennesker i alle aldre, og derfor er grupperne også forskellige. Men ét har de tilfælles: Vi mødes for at have fællesskab – med Gud og med hinanden.

Vi mødes i grupperne og taler om vores hverdagsliv; vores glæder og bekymringer. Vi taler om Jesus, vores tro på ham og hvordan den har indflydelse på vores liv. Vi taler om vores spørgsmål, tvivl og frustrationer. Vi deler ord fra Bibelen, og vi beder for hinanden. Vi udfordrer og vi opmuntrer hinanden til at vokse i vores tro.

Derudover har vi masser af hygge omkring dejlige kaffeborde og måltider. Nogle grupper mødes også til sociale arrangementer. Vi kender til hinandens liv og drager omsorg for hinanden også mellem gruppesamlingerne.

Kontakt

Vi vil gerne hjælpe dig med at find en gruppe, hvor du kan komme til at trives. Har du lyst til det, er du velkommen til at kontakte

Charley Stephansen:

charley(at)vestermarkskirken.dk - 2588 3386