Ud i verden

Vi har en del forskellige tiltag som vi støtter over hele verden. Her til højre kan vi læse mere om de pågældende lande og hvad vi konkret støtter.

Rumænien

I april 2006 udsendte Det Danske Missionsforbund, i samarbejde med Det Rumænske Missionsforbund, Dorthe og Cornel Pascu som missionærer i Rumænien.

Desuden skal de også hjælpe og støtte menigheden i byen Onesti. En andel af tjenesten består i at være behjælpelig med forkyndelse og bibelundervisning.

Dorthe og Cornel har to børn, Jonathan og Sara.

Har du lyst til at læse mere om arbejdet i Rumænien, kan du klikke her, idet arbejdet i Rumænien er noget som Vestermarkskirken har i samarbejde med de øvrige kirker i Det Danske Missionsforbund.

www.missionsforbundet.dk/rumaenien

Nødhjælp til Rumænien

Vestermarkskirken har gennem flere år sendt nødhjælpsforsyninger til det område, hvor familien Cornell arbejder.

Der bliver løbende planlagt nye transporter. Der er brug for tøj, tæpper og evt. sko. Alt skal være rent og i god stand, lige parat til at dele ud i Rumænien.

Kontakt Christian Pedersen, tlf. 7532 4078, hvis du vil vide mere.