• Facebook Black Round

Rizky

Rizky er et af teenagernes mødesteder i Grindsted. Vi mødes alle torsdage i skolesæsonnen.

Vi samles til Hang Out, spil, konkurrence og månedlig fælles temasamlinger.

I Rizky lægger vi vægt på sociale fællesskaber og opbygning af teenageres modenhed og udvikling.

Teenagerne tager ofte kammeraterne fra skolen med, fordi Rizky tilstræber at være et fristed mellem skole, sport og andre aktiviteter.

Vi laver ekstra fællesskabstilbud i weekender, såsom Rizky-night, pigehygge og drengehørm. Det kan være svømmehal, bowling, fodboldgolf, koncerter, lanparty med mere.

I tillæg samarbejder Rizky med ungdomskirken Grow, som satser meget på sang, musik  og fællesskab blandt unge i gymnasiealderen.

Rizky hjælper til praktisk i Grow, og venskaber opstår med de unge.

Grow samles hver anden uge om fredagen.

Yderligere afholdes fællesweekender og lejre både lokalt og nationalt, med andre foreninger.

Målgruppen for Rizky er 6. – 9. klasse.

Kontakt person

Iris Slob