Mobilepay

Vestermarkskirken har mange aktiviteter og arbejder ihærdigt på at udbrede Guds rige i lokalområdet.

Da Vestermarkskirken ikke er støttet direkte fra staten (som folkekirker) har vi hvert år brug for gavmilde givere, som anser det for vigtigt at støtte kirkens arbejde.

Indtægterne fra de gavmilde givere går til gudstjenester, PR, Børn og Unge, undervisnig, lokaler, sang/musik, løn, forsikringer, internationalt støtte m.v.

Vestermarkskirken er meget taknemmelig for gaver som gives til kirkens MobilePay konto på nr.

41220

Hvis du ønsker skattefradrag for din MobilePay overførsel, er det vigtigt at du i beskeden angiver dit Cpr.nr.
, således at indbetalingen kan identificeres

Skattefradrag:
Når du støtter Vestermarkskirken med MobilePay, er det muligt at opnå skattefradrag.

Læs mere om fradragsreglerne på skat.dk.

Vestermarkskirken indberetter disse gaver til SKAT via CPR-nummer, hvorefter du automatisk vil få fradraget på din selvangivelse.