Ud i verden

Vi har en del forskellige tiltag som vi støtter over hele verden. Her til højre kan vi læse mere om de pågældende lande og hvad vi konkret støtter.

Chiang Mai

Vestermarkskirkens internationale arbejde gælder bl.a. økonomisk støtte til det kristne mediecenter - Fredens Stemme i Chiang Mai, Thailand.

Fredens Stemme produceret programmer, der udsendes over mange forskellige radiostationer, der tilsammen dækker næsten hele landet samt Laos.

Der er også et stigende behov for tv og video programmer til bl.a. bibelundervisning.  Der har været en stor stigning i følge-op arbejdet, da mange studerer bibelen pr. korrespondance, bl.a. over et tusinde fanger i thailandske fængsler.

www.missionsforbundet.dk/thailand

Aids Care

Hjælper AIDS-ramte børn og familier i Thailand.

Vores vision er:

"Ved betingelsesløs kærlighed og Guds kraft, at bryde den onde cirkel af sårbarhed, som AIDS ofre står i."

AIDS- Cares vision er at være med til at bryde den onde cirkel af sårbarhed, som børn i aids-ramte familier bliver en del af. I disse familier er enten den ene eller begge forældre syge/døde af AIDS, og derfor bliver hele familiens situation – og især børnenes situation - sårbar.

Vores Mission er:

"For vi er Kristi vellugt ....." 2 Kor 2,15

"Det er vores mission at møde mennesker med AIDS med Jesu kærlighed og som ven, uden fordømmelse eller krav. Vi ønsker at være Guds kærlige hånd der rækkes ud med kærlighed, omsorg, tilgivelse og nåde. Vores fokus er de børn, der er blevet ofre for AIDS (HIV-positive eller HIV-negative) og deres familier."

AIDS-Care støtter familierne ved at:

Støtte børnenes skolegang økonomisk.

Afhjælpe akutte behov for mad, tøj, medicin osv.

Besøg i hjemmene med opmuntring, støtte og vejledning.

Sygehusbesøg

Formidle Guds kærlighed i handling og ord.

Hvert sted, AIDS Care arbejder, har en lokal projektleder, som har et antal volontører tilknyttet. Sammen besøger dr børnene og hjemmene for at se, hvordan situationen i hjemmet er, og om der er brug for ekstra hjælp og støtte. Vi medbringer altid lidt madvarer (ris, olie, mælk m.m.) AIDS Care arbejder i øjeblikket 5 forskellige steder i det nordlige Thailand

Sammen kan vi så dele de problemer og udfordinger, som den enkelte familie befinder sig i. Vi får på denne måde også mulighed for at dele evangeliet og bede for familien.

Vi ønkser at hjælpe og støtte børn, som er blevet AIDS ofre, til at forblive i deres hjem og nærmiljø så lang tid, det er muligt.

Nogle af 'vores' børn er raske, men deres mor har AIDS. Faderen er allerede død af AIDS, og det er moderen, som er alene tilbage med ansvar for børnene og økonomien. I mange tilfælde er begge forældre døde og forsørgerpligten påhviler ofte gamle bedsteforældre, en tante eller andre familiemedlemmer.

Andre af 'vores' børn har HIV/AIDS, og vi hjælper med at sikre at disse børn får livsforlængende medicin, og vi holder øje med deres helbredstilstand.

Se mere på www.aids-care.dk

Kontakt os på e-mail: info(at)aids-care.dk

AIDS Care er et missionsarbejde ud fra Bethaniakirken, Aalborg og Vestermarkskirken, Grindsted.

I Thailand er AIDS Care et missionsarbejde under OMF-International (www.omf.org) og er registreret hos myndigheder under ”Light For Thailand Foundation”