Frikirkelig konfirmation

Et tilbud til alle, der går i 7. klasse

Tilbuddet gælder også dem, som ikke i forvejen har en relation til Vestermarkskirken.

I konfirmandundervisningen lægges der vægt på gode relationer, fællesskab og nutidig undervisning om kristendommen.

Forløbet afsluttes med en festgudstjeneste, som konfirmanderne er med til at arrangere.

Bortset fra prisen for konfirmandlejren, som ligger i efteråret, er det gratis at deltage.

Alle konfirmander får i begyndelsen af undervisningsforløbet en bibel af Vestermarkskirken som er en gave.

Undervisningen foregår om torsdagen fra kl. 17.00 til 18.00. Derefter spiser vi altid mad sammen, som forældrene skiftes til at lave og til sidst kan dem som vil, deltage i teenklubben Rizky fra 18.30 til 21.00

Konfirmationsdato

2019   7. april