Klynger

I mange år har Vestermarkskirken haft smågruppefællesskaber. På nuværende tidspunkt har vi 14 af slagsen, som primært mødes hver anden uge eller en gang om måneden, og består primært af 6-12 personer.

At være en efterfølger af Jesus har aldrig været tiltænkt at være en solodiciplin. Gud har skabt os til fællesskab med Ham og andre troende, og ingen bør i længden leve et liv i tilbedelse, næstekærlighed og mission, uden at følges tæt med andre.

De mellemstore fællesskaber også kaldet klyngerne i Vestermarkskirken er bl.a. til for, at vi sammen kan leve som frimodige og troværdige efterfølgere af Jesus og bedre invitere nye med.

Vi er en stor kirke, og i søndagsfællesskabet omkring gudstjenesten er det ofte ikke så let, at få nye relationer. Disse missionale fællesskaber og klyngerne er det sted, hvor vi både kan blive set og hørt, hvor vi kan nyde og bidrage. Det har vi alle brug for. Klyngerne ledes af frivillige ledere og samles for det meste en gang om måneden.

Programmet kan variere i det uendelige, men essensen af fællesskaberne præges af en lethed med tyngde. Oftest er størrelsen af klyngerne fra 14 til 30.

Nogen tænker måske, at klynger er en trussel mod smågrupperne. Det er det ikke, da det er en anden og spændende form for samling, som supplerer og forstærker både gudstjenesten og smågrupperne.

Har du lyst til at være med i et klyngefællesskab, skal du vide at du er mere end velkommen. Alle fællesskaber er åbne for nye, og er vant til at blive kontaktet af nye, som gerne vil være med.

Har du andre spørgsmål, så kontakt charley(at)vestermarkskirken.dk