Velkommen til Børnekirken

Børnekirken er et super-fedt tilbud til alle børn mellem 0 år og op til 5. klasse, som kommer til søndagsgudstjeneste i Vestermarkskirken. Kirken er for alle, og derfor laver vi (naturligvis) også kirke, som passer til børnene.

Gudstjenesten starter fælles med de voksne i kirkesalen. Når mødeværten giver besked, typisk efter et par børnesange, er det tid for alle børn og et hold af herlige børnekirkeledere at gå i Nordsalen. I Nordsalen gives fælles beskeder og herefter deles børnene op i aldersgrupper, hvorefter de følges med lederne ud til deres lokaler. Du kan læse mere om aldersopdelingerne på denne side.

Du er meget velkommen til at kontakte lederne for børnekirken; Jolanda van Beest (28 10 06 50) eller

Randi Hovgård (tlf. 26 83 62 00)

Små børn 0-3 år

Der er "amme"rum for de helt små i tilknytning til kirkesalen.

Børn, der endnu ikke er begyndt i børnehave, men gerne vil være med til sang, leg og fortælling, er velkomne i børnehavegruppen sammen med en voksen.

Børnekirken

Når du går i børnehave eller er fyldt 3 år, er du velkommen i børnekirken på egen hånd eller sammen med en voksen.
I børnekirken har vi det hyggeligt og sjovt. Vi synger, spiller, hører fortælling og laver små aktiviteter, som passer til dagens tekst eller årstiden og leger.

Vi får altid lidt formiddagsmad, eks. gulerødder, boller mm. Hvis du har fødevareallergi, er det derfor en god ide, hvis din mor eller far giver lederen besked.

Går du i 0. - 5. kl. er du velkommen i skolegruppen i børnekirken. Vi starter med at høre dagens fortælling, hvorefter der er forskellige aktiviteter. Aktiviteterne varierer, der er som regel mulighed for at lave noget kreativt, spille spil, bygge LEGO eller komme ud og lege eller dyrke noget sport (hvis vejret tillader)

Betweens

Går du i 5. - eller 6. klasse er du velkommen i betweensgruppen.

Vi glæder os til at se dig i børnekirken i Vestermarkskirken på søndag.