• Facebook Black Round
  • YouTube Black Round

Grow

Grow er ungdomskirke i Vestermarkskirken for unge i gymnasiealderen og op efter.

Vi samles omkring lovsang, bøn og forkyndelse. Vi tror, der i disse år blandt unge er et behov for både åndeligt og socialt samvær. Det behov vil vi gerne møde gennem GROW .

Ungdomsledelsen i GROW samarbejder med teenageklubben Rizky Biznezz, og sikrer derved,  at teenagere får en god overgang til GROW.

Vi deltager ofte i tværkirkelige ungdomslederkonferencer og Missionsforbundets egen lederuddannelse LEAD for teenagere samt Jeremiaslederkursus målrettet for unge. Samtidig støtter vi op om Missionsforbundets børne- og ungdoms landsarbejde samt lejre fordelt over hele året.