Ud i verden

Vi har en del forskellige tiltag som vi støtter over hele verden. Her til højre kan vi læse mere om de pågældende lande og hvad vi konkret støtter.

Længst mod nord støtter Vestermarkskirken et missionsarbejde både Ilulissat og Uummannaq. I Jakobshavn drives et kristent, socialt arbejde. De sociale problemer i Grønland er store, og mange børn og unge har gennem tiden fundet et pusterum i "Snespurveklubben". Her har tilbudet været positiv fritid med holdning og en varm voksenkontakt.

Ind imellem har behovet også været et værelse for natten. Nogle unge er mere permanent flyttet ind i klubbens bofællesskab. Aktiviteterne i Jakobshavn har udviklet sig til dannelsen af en frikirke, der med tiden vil stå på egne ben uden støtte fra Danmark.

Har du lyst til at læse mere om arbejdet i Jakobshavn, kan du klikke her, idet arbejdet i Jakobshavn er noget som Vestermarkskirken har i samarbejde med de øvrige kirker i Det Danske Missionsforbund.

www.missionsforbundet.dk/groenland