Fast overførsel

Fordelen ved at vælge denne løsning er, at overførslen fra din konto til Vestermarkskirkens konto sker helt automatisk og du kan ændre på beløbet og overføselseshyppinghed, når du ønsker det.

Herunder kan du se hvordan du opretter en fast overførsel i Den Jyske Sparekasse. Denne fremgangsmåde kan være anderledes i andre banker, men vil i store træk ligne:

1. Log ind i Netbank

2. Vælg ”Fast overførsel”

3. I feltet ”Overførselsestype” vælges ”Overførsel med kort besked”

4. I feltet ”Fra konto” vælges den konto som pengene skal overført fra

5. Feltet ”Til konto” efterlades blank/mørk (Bruges kun ved overførsel til egne konti)

6. I feltet ”eller til anden konto” skrives regnr: 8210 Kontonr. 0740002341

7. I feltet beløb skrives det beløb som du vil give fast.

8. I feltet ”betalingsfrekvens” skrives hvor ofte beløbet skal betales( Hver måneds ultimo anbefales)

9. I feltet ”Dato for første betaling” angives hvornår første betaling skal ske

10. I feltet ”Dato for sidste betaling” angives hvornår sidste betaling skal ske (Hvis den er blank, fortsættes betalingen til den afbrydes)

11. I feltet ”Besked til modtager” angives en tekst til Vestermarkskirkens konto f.eks ”Gave Jens Jensen”

12. I feltet ”Besked til egen konto” angiver en tekst til din egen konto f.eks ”Gave Vestermarkskirken”

13. Husk at sende en mail til regnskab(at)vestermarkskirken.dk med navn, adresse, CPR-nr og beløb  hvis du ønsker dette fradrag for din gave

Fast overførelse

Hvis du ønsker det, er det vigtigt at du mailer navn, adresse, CPR-nr og beløb til regnskab(at)vestermarkskirken.dk , med hvilket beløb der er blevet overført.