Bliv fast giver

Vestermarkskirken har mange aktiviteter og arbejder ihærdigt på at udbrede Guds rige i lokalområdet.

Da Vestermarkskirken ikke er støttet direkte fra staten (som folkekirker) har vi hvert år brug for gavmilde givere, som anser det for vigtigt at støtte kirkens arbejde. Indtægterne fra de gavmilde givere går til gudstjenester, PR, Børn og Unge, undervisnig, lokaler, sang/musik, løn, forsikringer, internationalt støtte m.v.

Vestermarkskirken er meget taknemmelig for gaver som overføres til kirkens konto 8210-0740002341.

Faste Givere er meget vigtige for Vestermarkskirken:

Da de skaber økonomisk stabilitet

Da de giver økonomisk overblik

Da de giver mulighed for at tænke nyt

At bliver Fast Giver er også vigtig for dig:

Du får styr på givertjeneste

Din gave bliver en fast del i dit budget

Du oplever glæde ved at give

Du oplever glæde ved at hjælpe andre

Du har mulighed for skattefradrag

Skattefradrag:

Når du støtter Vestermarkskirken økonomisk, er det muligt at opnå skattefradrag for gave. Læs mere om fradragsreglerne på skat.dk.

Vestermarkskirken indberetter disse gaver til SKAT via CPR-nummer, hvorefter du automatisk vil få fradraget på din selvangivelse.